vineri, 10 august 2012

Traian Bădulescu - Şuţeanu - "ADVOCATUL DIAVOLULUI", Aurelian Pavelescu

ADVOCATUL DIAVOLULUI
Aurelian Pavelescu.


Din structura mea de fiu de ţărani, om care n-am aparţinut niciunui partid, dar care am colaborat la pagina culturală a ziarului "Dreptatea", -şi care i-a cunoscut pe adevăraţii ţărănişti,- nu am dreptul moral să mă adresez ţie cu apelativul de respect acela de "domnule".
    Ceea ce ai debitat, cu atâta venin şi iresponsabilitate, în emisiunea de la OTV din seara de 7 august, ne-a dezvăluit, până la capăt, un om complet în afara celor mai elementare norme de conduită civică în public, un individ care se vâră ca şoricelul prin toate partidele, până a pus mâna pe conducerea PNŢCD, aripa vidă, adică pe nimic. Dar care face mare gălăgie să se vadă şi să se audă, om care nu are nici un pic de respect de istoria neamului dar mai ales este rătăcit complet în realitatea de azi. Despre un asemenea individ ţăranii noştri spun "un om mic şi de nimic". Adevăraţii ţărănişti, (câţi vor mai fi fiind, oameni legaţi de glie, adică de Neam şi Ţară), ar trebui să se gândească serios dacă mai pot ţine în fruntea lor un asemenea cameleon!
   Cum poţi să-i găseşti atâtea merite, - şi să aperi cu atâta iresponsabilitate,- un individ care, prin întregul său comportament machiavelic, de mare şurlă de prin porturile rău famate, n-a făcut altceva în ultimii 23 de ani decât să ne arate cum NU TREBUIE SĂ FIE cineva în politica unei ţării grav afectată de morbul comunist, care a deturnatu-o de la rosturile ei istorice.
   Tot ce ai debitat, într-un limbaj de pseudo avocat, "advocăţeşte", (cum zic ţăranii noştri trăncănitorilor care vorbesc aiurea), cu chinuiala aceea descalificantă de a găsi merite acolo unde sunt grave defecte de educaţie, conştiinţă şi comportament unui "infractor politic", strecurat aici să arate alor lui că el dacă vrea - POATE! - să ajungă, dacă-i cazul, chiar şi în fruntea ţării. A ajuns şi...?  Ce a făcăt pozitiv, demn  de consemnat în istorie ca merit al celui care, - dintr-o mare eroare națională, - a fost preşedinte de formaţie, comportament şi gândire pur comunistă. Ni-l dai democrat...Prin ce şi-a arătat democrtatismul, când tot timpul a arătat cu degetul către valori ale neamului, făcându-le cum i-a venit la gură. Acesta este rostul unui şef de stat?!
    Mai mult decât atât: în loc să faci un efort să înţelegi în ce situaţie sunt puşi acum aceşti doi tineri, oameni bine educaţi şi cu un comportament normal, te-ai apucat să-i blamezi şi să-i faci responsabili de toate nefăcutele de pidosnicul Boc, la ordinul acestui neica nimeni care a venit să facă el ordine în nava România, de parcă Dacia noastră eterna ar fi apărut acum ca o navă de salvat de un pirat emblematic.
    Faptul că, -asemenea "clientului" pe care te-ai apucat să-l aperi, tocmai când o ţară l-a văzut cine-i , şi că ai făcut complet abstracţie că mai suntem şi noi pe aici intelectualii şi bătrânii neamului, arată pe deplin că nu ai ce să cauți în politica de azi a ţării, că prin acest gest necugetat ai adus grave atingeri marilor noştri oameni de stat, de concepţie ţărănistă, Iuliu Maniu; Ion Mihalache şi Corneliu Coposu. Aşa cum abulicul Traian Băsescu a folosit expresia gravă în adresarea către profesorul de arhitectură "Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu", aşa suntem obligaţi şi noi de către Neamul nostru Dacian, să-ți aruncăm în faţă strigătul: "SĂ-ŢI FIE RUŞINE, AURELIAN PAVELESCU!"
     Gestul tău necugetat, - venit hodoronc tronc - când clientul tău este deja scos de la inima neamului nostru, te-a prăbuşit definitiv în faşa ţărăniştilor autentici şi a neamului nostru de ţărani!...

      prof. Traian Bădulescu - Şuţeanu      

    preşedintele asociaţiei culturale "Renaşterea Neamului Românesc al Dacienilor"