sâmbătă, 17 martie 2012

Film despre dezastrul făcut de PDL în cârdășie cu UDMR şi UNPR în România

Sub precizările:
 "PROSTII CONDUC TARA, HOȚII FURA și INSTITUȚIILE STATULUI țin de sase."
şi
  "GOLANII și MÂRLANII României au ajuns mari conducători peste noapte în folosul grupurilor MAFIOTE, SECURISTE cu acceptul organelor statului care veghează și țin de șase la hoțiile acestora culegând firmiturile rămase de la gura cetățenilor.
Să trăiți bine !"

a fost postat pe YouTube un film care arată adevărata față a guvernanților actuali.
Ceea ce șochează, este că există o întreaga pleiadă de comentatori, cu siguranță ori plătiți de PDL şi UNPR ori la ordin din cadrele active ale armatei sau ale serviciilor secrete, care la comentariile de apreciere sau de completare a filmului, făcute de românii săraci şi obidiți, intervin ca nişte mojici, ca nişte brute de poliţie, pentru anihilarea nemulţumirii generale.
Este evident că pe internet există batalioane întregi ale actualei puteri, în scop de diversiune şi anihilare a nemulțumirii maselor populare. Ii recunoşti pentru ca indiferent sub ce nume sau mască se ascund - unii se declară ca făcând parte din  grupările antiregim Anonymus - mesajul lor seamănă la virgulă cu mesajele PDL şi UNPR: toți politicienii sunt corupți, toți fură, toţi mint, prin asta gaşca actuală de la putere diluându-se printre politicienii oneşti.
Unii comentatori sunt pur și simplu fanatici sau paranoici și au formulele lor de amuţire a celor ce-l contrazic. De pildă "paranormalul" Oreste care vine cu formula "spune-mi un politician care nu-i corupt!" Dacă-i dai exemplu, pe Constantinescu, Andronescu, Madalin Voicu, sau alţii, imediat îţi toarnă ce au scris despre ei anumite ziare ale vreunui partid adversar, fără ca acesta să fi avut măcar o singură dovadă concretă!

 DOVEZI CONCRETE găsiţi doar în secvenţele acestui film. Priviţi minciunile şi demagogia politicienilor care astăzi formează GAŞCA personală a lui Băsescu.



 Cine vrea să vadă comentariile "iubitorilor PDL" să vadă filmul pe YouTube.
Site-ul nostru nu admite comentarii tocmai din cauza acestor grupări de inconștienți care pentru câțiva lei fac jocul statului mafiot de astăzi.