miercuri, 4 aprilie 2012

Dinu C Giurescu: "România este vândută la bucată"

L-am văzut aseară pe spionul de Emil Hurezeanu - reprezentând interesele austro-germane - care i-a cântat înainte de interviu maimuţoiului de MRM, vreo 10 minute de ode! Până şi comuniştii se mai limitau la vreo două-trei fraze de adulaţie a Ceauşeştilor! Atâta iubire deşănţată la un spion de talia lui Hurezeanu,  nu poate decât să confirme faptul că reţeaua internaţională antiromânească l-a hotărât pe MRM-eu ca succesor al Băsescului.  Încrezut e, fanfaron e, bun de prostit pulimea cu cuvinte adiacente vocabularului uzual, MRM-ul este următorul dobitoc ce ne va conduce şi ne-a mai spus odată ce fericire este pe noi exploatarea cuprului de către patru tranfugi prin Canada cu firmă de apartament  care nici măcar n-au bani de plata licitaţiei.

O asemenea trădare a intereselor ţării nu poate avea loc decât dacă MRM face parte din gaşca celor patru, el fiind al cincilea.

La banda asta de cobzari, Hurezeanu este cu contrabasul, iar Realitatea TV este Căminul Cultural de unde nu se lansează ca pe vremuri doctrina marxist-leninistă ci pomana bietei Românii, care, sfârtecată, va sfârşi curând.


Ţările de azi, ce cad victime, nu se îngroapă ca oamenii cu popa ci li se face liturghia direct la televiziune. Nu s-a mai văzut aşa ceva în toată istoria lumii!


Ascultaţi-l pe istoricul Dinu Giurescu, căruia cercurile financiare ce conduc lumea i-au scos cursurile din şcoală. Vai domnule Dinu, scoaterea istoriei din şcoală este un mezelic. Introducerea în locul ei a studiului privind minorităţile sexuale este tragedia cea mare! Ne conduc smintiţii şi nebunii!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu